Geisha

Visste du at noen kredittkort ikke inkluderer reiseforsikring? Eller at noen kredittkort tar høye gebyrer på uttak i minibank? Det er altså ikke alle kredittkort som egner seg på reise, særlig i utlandet. Vi viser deg hvilke 3 kredittkort vi ville tatt med på tur.

1. Bank Norwegian

Kredittkortet fra Bank Norwegian har alle kriteriene som må oppfylles for å egne seg på reise.

Det har først og fremst gratis reise- og avbestillingsforsikring når halvparten eller mer av reise og transport er betaler med kortet.

Det som er det beste med kortet er at det er gebyrfritt uttak i både Norge og i utlandet. Det betyr at du kan ta ut penger i minibanken, uten å bli belastet et gebyr.

Som bonus opptjener du såkalte «CashPoints» av alt du betaler med kortet. Det kan i sin tur benyttes til å kjøpe flybilletter hos Norwegian. Vi skulle helst sett at dette heller ble tilbakebetalt til konto, så det er ikke helt optimalt.

2. SAS Amex Elite

Dersom du har muligheten til å få deg kredittkortet SAS Amex Elite, bør du absolutt vurdere å legge inn en søknad.

Her får du nemlig EuroBonus på 20-30 % på hvert kjøp du gjør hos SAS. De har også noe som kalles for «companion ticket», hvor du kun betaler halvparten så mange poeng for en valgfri reise, to ganger i året.

De har også kanskje den råeste reiseforsikringen: Når du betaler med reisen med kredittkortet får du en reiseforsikring som dekker deg og din familie samt ekstrakortmedlemmer og deres familie.

3. Gebyrfri fra Santander

Gebyrfri fra Santander er et populært kredittkort å bruke på reise. I likhet med Bank Norwegians kort er det ikke gebyr på varekjøp eller uttak i inn-og utland. 100 % gebyrfritt altså. Du får også med reiseforsikring samt egenandelsdekning for leiebil.

Merk deg at det er ulike vilkår på om du har Gebyrfri Visa Gold eller Platinum-utgaven.

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *