Sykling

På sykkel i Hemsedal - Nils Erik Bjørholt / Hemsedal.com
I Fjell & Fjord regionen finner du mange flotte muligheter for gode sykkelopplevelser. Her finnes et mangfold av stier og veier som passer for store og små, nybegynnere og viderekommende, treningssyklister og tursyklister.

Regionen byr på det beste av både fjell og fjordopplevelser og gir deg mulighet til å oppleve kontrastene på nært hold. Å sykle fra høyfjellet med panoramautsikt ned til de majestetiske fjordene er en eventyrlig opplevelse som gir deg minner for livet!

Rallarvegen er i flere år blitt kåret til Norges flotteste sykkelrute og er i dag en av Norges mest populære sykkelruter. Den går gjennom et dramatisk, frodig og utfordrende landskap som byr på kultur, historie og enestående naturopplevelser. Den strekker seg fra Haugastøl i Buskerud - over Finse - til Flåm i Sogn og Fjordane.

Tips en vennTips en venn

Sykling

Sykling langs eventyrveien

1-1 av 1 treff
  • © Sverre Hjørnevik, Fjord Norway
    Jondal|Aktiviteter

    Sykkel i Hardanger

    Hardangerfjordruta er ein del av nasjonal sykkelrute nr. 6 som går mellom Leirvik og Voss (191 km). Langs ruta er det mange attraksjonar og gode overnattingsog mattilbod. www.cyclingnorway.no Norske B...

    Les mer
Powered by tellUs

Sykling

Ingen kategorier er valgt.